Диетата на Уинона Райдър

Уинона РайдърВинаги сме се чудили и възхищавали на перфектните фигури, които дефилират по червения килим на Холивуд. Разбира се наред с природните данни, лицата работещи във филмовата индустрия полагат много усилия, за да изглеждат така блестящо. Спорт, физически упражнения, работа с психолог, умение за търсене на нещо ново под слънцето, съгласуване на хранителен режим с диетолог, йога, философски вдъхновения са само част от въоръжението на днешните филмови звезди. Мнозина от тях стигат до крайности в опитите си за поддържане на блестяща форма. Малцина от тях, обаче успяват да постигнат хармония без особени усилия и то години наред. Като имаме предвид, че „без усилия” означава просто получаване на крайния резултат прекалено лесно, но с твърдо положени усилия и положителна енергия. Това са цяла плеада представители на звездната машина на Холивуд като Уинона Райдър например. Ето какво съветва бялата кралица относно своята диета.

„Винаги хапвайте редовно, но на малки порцийки. Разделете храненията си на поне четири пъти на ден, като се стремете последното да е с час около 18:00 часа.” Това позволява да не се преяжда преди сън. Честото хранене поддържа метаболизма в нормални граници, като дори спомага за по-бързото и без алтернативно горене на излишните калории.

От нейната диета са премахнати всички грешни „вкусотийки” като сладкиши, захар и пълномаслени млечни продукти. Всички те са заместени от полезния пчелен мед. На закуска Уинона обича да си похапва вкусни, но същевременно много полезни неща. Пресният сок от портокали е първото нещо, което Райдър приема на закуска. Към него тя с вещина добавя две лъжички мед, които изящно са положени на две вкусни палачинки. Палачинките са направени от пълнозърнесто брашно и изпечени на тиган с тефлоново покритие, което позволява ястията да се приготвят без грам мазнина.

Следващото хранене е предназначено за ядките и плодовете. Обикновено актрисата приема 50 грама бадеми плюс една хубава ябълка. Обядът е предназначен за зеленчуците. Те могат да се приемат под формата на салата или пък под формата на вкусна супа. Няма ограничения за зеленчуците като вид и размер, но има за количество. Хубаво е да бъдат не повече от 300 грама. Към тях холивудската звезда добавя една филия от пълнозърнест хляб, резенче моцарела и резенче пилешко или пуешко месо.

Следобедната закуска е предназначена за прием на 200 грама страхотни антиоксиданти, каквито са горските плодове и 30 грама пълнозърнести бисквитки.

По време на вечеря е време за разкошната комбинация между броколи, равиоли, морски дарове и филе от сьомга. Една чудесна доза от фосфор, желязо и омега мастни мазнини. Това е една чудесна хранителна програма, която позволява на тялото бързо да се отървава от излишните калории посредством отличния метаболизъм. Спазването на подобен тип диета позволява на човек да се чувства отлично. Нужно е само да се спазва точната пропорция и да не се прибягва до приемане на различни вредни изкушения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *