Нови дрехи

Нови дрехиДългите часове прекарани в спорт, правилно хранене и релаксация вече имат своя видим резултат свързан с добро количество свалени килограми от тялото ви. Обичайните ви дрехи са започнали да ви стават все по-големи. Тялото ви се е превърнало в закачалка на тези дрехи, които „висят” по вас. Време е да оберете първите плодове на спазването на плана ви за намаляване на килограмите на вашето тегло. А именно да подмените гардероба си.

Няма по-голяма радост от това да видите как от номера XXL и XL успешно преминавате към по-малки номера като L. Това е реалния резултат от вашата работа свършена в последно време. Реално тук вие вече ще докоснете и усетите колко много неща са се променили във вас. Не само визуално, но и в психологически план. Насладете се с цялата си душа на този красив момент. Ето как един цял цикъл изглежда затворен. Тръгнали сте от осъзнаването на факта, че имате проблем с теглото си. Предприели сте действия в посока редуциране на излишните килограми. Организирали сте си точен план, който сте следвали всекидневно. Започнали сте да тренирате редовно. Подменили сте си менюто, като сте го обогатили с много нови и полезни храни. Озарили сте лицето си с усмивка и позитивна психическа нагласа. Повтаряли сте тези стъпки доста пъти. Успели сте да се опазите от лошите влияния на отказа, като сте компенсирали всичко с усърдие, вяра и труд в процеса на постигане на поставената цел. Време е за празнуване на това ваше постижение.

Разбира се няма да прекалите, това е ясно и вече не е във вашия стил. След празненството следват нови цели, нов план за тяхното постигане, нова работа около тяхното реализиране и нови покорени върхове. И така докато сте на този свят. Това е победата, която вие ще изковете от живота. Тази победа започва от подмяната на гардероба след първите отлични резултати. Ето колко важно е това постижение към момента в който вие отивате в магазина и си избирате новите си дрехи. Вече всичко ви стои добре, дори ви и отива. Вече няма да търсите големите номера, а те както знаем са кът. Вече отегчени продавачки няма да ви разочароват с отговора „нямаме големи номера”. Вече разполагате с по-богат избор от дрехи. Един нов свят се открива за вас. Звучи красиво и оптимистично, нали?

Хубаво нещо е успехът, още по-хубаво е да те съпътства по време на целия ти живот. Затова, който иска да го постигне нека още от сега започне да работи за промяната. Кратък и лесен път няма. Всичко е труд, режим и положени усилия. Другото е суета и фалш. Бъди позитивен, дай воля на чувствата си на тренировъчното поле, храни се с богата на доброта храна и болестите ще стоят далече от теб. Нужно е само едно ново усилие, само една нова идея, само един път. Новите дрехи минават по него, след това идват нови размери, нови модели и така до завършването на следващия цикъл. Здравето води всичко това със себе си. Лесно е да го избереш. Всичко зависи от теб и твоите желания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *