Резултатът

Успешна развръзкаЕто, че резултата от приетата програма за сваляне на килограми вече е налице. Драстично килограмите са намалени и вие вече изглеждате по-добре и по-здрави. Насреща, обаче идва друг проблем. Как да запазим настоящата си фигура за постоянно. Тъй като все пак тялото има памет за по-големи размери, които при определени условия могат отново да бъдат активирани. Затова не бива да се отпускате и отказвате. Това е най-добрия вариант нещата с вас да си останат същите, но и да продължат да се подобряват. Колкото и да не ви харесва тази позиция, трябва да я приемете и да продължите напред в борбата си с излишното тегло.

Чудесно би било приетия от вас по-рано план програма за развитие да се превърне в начин на живот или лайфстайл. Умереното трениране, внимаването с храната и алкохола, премерената почивка това трябва да ви бъде нещо като пътеводна светлина в живота ви. Само така, ще сте успели да победите този сериозен проблем и да не се притеснявате, че той отново ще се появи във вашия живот. Това е наистина трудно начинание.

Все пак съществуват няколко добри практики свързани с вашата психика, които ще ви помогнат да продължите напред с добрите резултати. Една от тях е да си поставите нови цели свързани с тренировките и килограмите. Ако досегашния трениран спорт ви е омръзнал, защо просто не опитате нещо ново, в което да вложите нова страст и вдъхновение. Търсенето на нови цели, тяхното поставяне и реализиране ще замени налегналите ви негативни мисли, като по този начин ще ви помогне продължите напред.

Друга техника е да си изберете ново хоби, което да ви помага да хабите от излишната си енергия. Нов език винаги би бил плюс в cv-то ви. Пък ще можете да срещнете и нови хора, с които да обмените нови идеи. Посещението на спортно събитие от световно значение или обикновено пътуване някъде в чужбина също ще прогони лошите мисли. Света е хубав, предлага разнообразие и нови неща, само ако вие се разгърнете към него, а не ако се приберете в черупката си. Така, че не се отказвайте от плана си за сваляне на килограми. Просто го обогатявайте и разнообразявайте.

Открийте и започнете да преследвате нови цели, желания и страсти. Всичко, което е градивно ще гради и вашето тяло. Най-лесно е да се откажете и гарантирано до половин година ще сте там където бяхте в началото на процеса на отслабване. Затова действайте и не се предавайте. Зад ъгъла винаги има нещо, което трябва да бъде открито или просто подобрено. Вашето здраве също. Затова най-голямата ви победа ще бъде, ако просто продължите с това което сте започнали и го превърнете в начин на живот. Тогава всички проблеми свързани с излишните килограми ще изчезнат и никога няма да се появят отново. Избягайте от заблудената въртележка на опитната мишка, като продължите с плана си за постоянство и прогрес. Тренировки, режим на хранене, почивка, умерена работа и грижи за семейството. Това е пътят към доброто здраве и чудесното тяло. Добре е нали? Прогонете негативните мисли и се наслаждавайте на живота с цялото му многообразие. Това е ключа към успеха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *