Упражненията, с които ще отслабнете най-бързо

спорт за отслабване

Как да отслабнете бързо и лесно?

Искате да отслабнете, но нямате мотивация да тренирате у дома? Фитнес залата е отлично решение и можете да бъдете сигурни, че несъмнено си заслужава да отделите време, за да тренирате в нея.

Преди обаче да тръгнете към фитнеса и след първата тренировка да решите, че усилията водят до твърде лоши резултати, ето няколко предложения, какво да изберете за вашите тренировки.

През деня приемаме много калории, които ни е трудно да изгорим по време на тренировка. Всички знаем, че с тичане се намаляват най-много калории., но с каква скорост? Също така, с които упражнения и спорт най-лесно се справят с калориите? Ако искате да отслабнете бързо, с тези упражнения ще постигнете желаното с лекота.

Степери — 303 калории

Качвайки се на степер, дори с минимална скорост, ще успеете да изгорите поне 303 калории за 1 час.

Аеробика във вода — 334 калории

Това е един от най-популярните спортове. И е любим, не само на малките, но и на големите. Позволете на детето си да се забавлява и докато плува, да тренира гимнастика.

Пилатес — 345 калории

Отпускащи и релаксиращи, тези упражнения са идеални за изморени и изнервени дами, които имат нужда не само да отслабнат, но и да разпуснат.

Алпинизъм — 364 калории

Ако обичате ските, взимайте раницата и отивайте да се забавлявате в планината. Може да тренирате и любимото си катерене, което гарантирано ще ви доведе до нови успехи не само в разходките из планината, но и по отношение на килограмите.

Ски — 413 калории

Знаете ли, че любимия ви зимен спорт, може да ви поддържа в страхотна форма и физически. Това е удоволствие за малки и големи. Нуждаете се само от подходяща екипировка и зимни дрехи за малките, които да отговарят на времето в планината. В онлайн магазин  за детски дрехи Фънки Кидс може да откриете най-различни модели за целта.

Интензивна аеробика — 443 калории

За всички фенове на диското и музиката от 90-те. Това е страхотен начин не само да отслабвате, но и да слушате любимите си хитове.

Разходка с ролери — 455 калории

Кой би предположил, че една разходка с ролери, заедно с приятели може да се окаже толкова стимулираща? Ако не сте фен на тренировките, това е точно като за вас.

Баскетбол — 485 калории

Още един любим на спорт и то не само на момчетата. Ако искате да мотивирате децата си да спортуват повече, монтирайте един кош над гаражната врата и им дайте личен пример, като излезете навън с топката.

Тенис — 485 калории

Още един страхотен начин да се позабавлявате и да свалите малко килограми. Освен това развива не само краката, но и ръцете.

Бягане със скорост от 8 км в час — 503 калории

Ако не искате да тичате на стадиона, може да се впуснете в активни тренировки и във фитнес залата.

Бягане по стълби — 546 калории

Това упражнение е отлично, ако живеете и в блок. Зарежете асансьора и използвайте стълбите, колкото се може повече. Само час тренировки на ден, ще ви помогнат да изгорите поне 546 калории.

Зумба — 554 калории

Зумба танците са още един прекрасен начин да тренирате и да отслабвате едновременно.

Бързо плуване — 595 калории

Както вече посочихме, водните спортове са не само удоволствие, но и един от най-добрите начини да отслабнете

Скачане на въже — 716 калории

Спомняте ли си любимата игра от детството? Защо не поиграете заедно с приятелки, или с детето си. Със сигурност ще се забавлявате изключително много с нея.

Бягане със скорост от 13 км в час — 716 калории

Само за редовно трениращи атлети. Ако не сте физически тренирани, внимавайте с това упражнение, тъй като може да се окаже непосилно за вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *