Странен начин за отслабване с яйце

Знам, че много от Вас ще се зачудят като видят заглавието на този пост, и ще го отворят от чисто любопитство – просто да видят за какво иде реч, какво е това отслабване с яйце. Тук не говорим за диета – няма гладуване, няма определени храни, които да се консумират, няма почти никакви ограничения. Вероятно в главите Ви се заражда въпросът „Ами как тогава ще отслабна, като няма да спазвам диета?”. Отговорът ще намерите малко по-долу.

Цялата философия на този вид отслабване е следната: Вземате едно яйце, сварявате го достатъчно, по-добре да е твърдо сварено, отколкото рохко, обелвате го и го поставяте в съд с винен оцет, така че да се покрие цялото в оцета. Престоява така 24 часа, след което го изяждате. Когато подготвяте яйцето си за следващия ден, сменете оцета – изхвърлете този, в който е седяло първото яйце и го сменете с нов. И така всеки ден, докато свалите излишните килограми.

Ефектът от този начин на отслабване ще е бавен, но пък за сметка на това няма да се ограничавате в яденето. Естествено, ако искате по-бързи резултати, може да си наложите известни ограничения, или дори да комбинирате този метод с някоя диета, или с физически упражнения.

А сега е ред да Ви кажа от къде съм го чула този метод за отслабване. Преди години, майка ми и нейна колежка, която беше много пълна, чакали пред лекарския кабинет. При тях отишла една гъркиня, която противно на всеобщото схващане, че гъркините са дебели, изглеждала съвсем нормална по телосложение. Та тази същата гъркиня, попитала колежката на майка ми, на колко години е, и когато разбрала, че жената съвсем не е престаряла, й казала да пробва този метод.

Ако не обичате да гладувате и да се ограничавате, но се нуждаете от отслабване, този метод е идеалното решение за Вас. Нищо не пречи да го изпробвате – ако не Ви помогне, няма и да Ви навреди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *