Потърсете примери

Потърсете примериРано или късно в процеса по сваляне на излишните килограми ще настъпи момент на отпускане и опит за приемане на достигнатите до този момент резултати като даденост. С други думи отнякъде дяволът на провала ще изскочи от вас и ще реши да ви подложи на изпитание. Разбира се, човек колкото е силен, също толкова е и слаб. Лесно може да се обърка и подаде. Затова е нужно, когато усетите такива изблици на мисли на слабост е добре да спрете и да се огледате.

Около вас има толкова много примери за спазване на добра дисциплина. Интернет направи света едно глобално село, което обменя помежду си информация. Отделете малко време, поразровете се в мрежата и съм сигурен, че ще откриете нужните ви примери, които ще ви помогнат да продължите напред, следвайки плана си за здраво тяло, снабден с нови сили. Най-лесно е да се зачеркне с лека ръка всичко, което до този момент сте направили. Най-лесно е да се предадете, но спомнете си началото на изминатия от вас път. Споменете си какъв сте бил и докъде сте стигнали. Спомнете си колко нови и вълнуващи неща сте научили. Споменете си колко нови запознанства сте направил. Споменете си какво физически сте могли да правите преди и с каква лекота правите същите тези неща. Винаги ще има моменти на слабост, но най-големия плюс от тях, е че ако успеете да ги преборите ще излезете по-силен отколкото сте бил преди. Ще ви представим един пример, които ще ви вдъхнови да продължите напред.

Бетани Хамилтън е обикновено хавайско момиче, което забавлява карайки сърф. Съвсем типично занимание за топъл Хавай. В един момент по време на девическите си години кариерата и тръгва напред като името и се нарежда до големите надежди в този спорт. Уви, един трагичен инцидент и отнема мечтите за големите състезания. По време на тренировъчна сесия, една акула отхапва ръката и, като от загубата на кръв живота и виси на косъм. Все пак бързата намеса на хората били с нея и добрата работа на медицинския екип спасяват живота и. Оттук нататък започва голямата и борба в живота с една ръка по-малко. След дълга психологическа битка, тя не само продължава да кара сърф, но дори участва на доста състезания за професионалисти.

Е, щом това момиче е намерило сили да продължи напред и да се занимава с това което обича, защо и ти да не продължиш с тренировките и свалянето на килограми. Това е само една от многото история на хора справили се с трудностите им в живота си, които могат да вдъхновят и теб. Просто се поразтърси и ще видиш колко много необикновени примери за хора има по света. Затова информирай се, вдъхновявай се и продължи напред. Ако си се уморил, поспри, почини, но след това продължи напред да се трудиш за здраво и красиво тяло. Нищо не идва даром, нищо не идва без положени усилия. Запази духа си силен и чист, резултата после ще ти се струва невероятен. Трудностите те правят по-силен, само ако се справиш с тях.

Действай!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *